Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Παίκτης του ΠΑΟ εξομολογείται: Δεν έχω ρυθμό, θέλω πολύ δουλειά ακόμη

Αθλητικά

Παίκτης του ΠΑΟ εξομολογείται: Δεν έχω ρυθμό, θέλω πολύ δουλειά ακόμη

Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 21.10.2012 - 11.04
​«Με την ατμόσφαιρα που οι φίλοι της ομάδας θα δημιουργήσουν, είναι σίγουρο ότι όλοι μας θα βρούμε το έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσουμε στο 120%», υποσχέθηκε ο Σοφοκλής Σκορτσιανίτης για το ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο «Μπιγκ Σόφο» έγραψε τις σκέψεις του στο paobc.gr για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, την προσωπική απόδοση του, για το πως νιώθει στο ΟΑΚΑ και για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν.
«Έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι μπροστά μας και σημασία έχει να πάρουμε τη νίκη. Είναι απαραίτητο όλοι οι παίκτες να βρεθούμε στην ίδια σελίδα», τόνισε για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Σχορτσανίτης.
Αναφερόμενος στον εαυτό του δήλωσε:  «Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι έχω βρει ρυθμό», συνέχισε ο «Μπιγκ Σόφο» και εξήγησε πως: «Θέλω πάρα πολύ δουλειά ακόμη»
Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των «πρασίνων», ο Σχορτσανίτης σχολίασε σύμφωνα με το pamesports.gr, ότι: «Έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε τα πρώτα… επίσημα βήματα στην αγωνιστική περίοδο. Πανιώνιος, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρης, Καντού και τώρα ακολουθεί ο Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου