Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η ανθρώπινη φιλία στα αζήτητα αλλά ανθίζει στο διαδίκτυο..

Η ανθρώπινη φιλία στα αζήτητα αλλά ανθίζει στο διαδίκτυο..

Από XALAZIA  |  Κομοτηνή : Κοινωνία  |  1  |  12/10/2010
Με 10 έως 50 ευρώ την ώρα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εξασφαλίσει έναν από τους χιλιάδες διαθέσιμους «φίλους», για να πάνε μαζί στον κινηματογράφο, στο εστιατόριο ή σε κάποιο πάρτι.
Η Rentafriend.com, η πιο γνωστή διαδικτυακη εταιρεια «Μπορείς να νοικιάσεις έναν φίλο για να βγεις έξω, να πας στον κινηματογράφο ή σε ένα εστιατόριο, κάποιον για να έρθει μαζί σου στο...
 πάρτι, να σου μάθει κάτι καινούργιο ή κάποιον για να σου δείξει την πόλη που δεν γνωρίζεις», επισημαίνει η αμερικανική ιστοσελίδα, η οποία τονίζει ακόμα ότι απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν «να γνωρίσουν καινούργιους φίλους και να βρουν πλατωνική συντροφιά».
Αλλες δραστηριότητες που προτείνει η ιστοσελίδα για τους συνδρομητές και τους «φίλους» τους περιλαμβάνουν γιόγκα, γκολφ, ποδηλασία, πικνίκ, ψώνια, ακόμα και επισκέψεις σε μουσεία και ψυχαγωγικά πάρκα.
Με μία συνδρομή ύψους 25 δολαρίων τον μήνα ή 70 δολ. τον χρόνο μπορεί κανείς να επιλέξει από φωτογραφίες και προφίλ στη βάση δεδομένων του Rentafriend.com τον ιδανικό «φίλο» και στη συνέχεια να διαπραγματευτεί μαζί του την τιμή.
Πολυ επικινδυνη λυση για να εχεις παρεα ...Οι εταιρειες εκμεταλευονται την Εθνικη μοναξια .
Tags: Διαδίκτυο, φιλία,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου