Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αρχείο Ενοτήτων: οδόφραγμα

Αρχείο Ενοτήτων: οδόφραγμα

Παρέμβαση στην πλατεία Όλγας έγινε την Τρίτη 11 γενάρη εν όψει της δίκης 23 κρατούμενων από τις φυλακές Κορυδαλλού που δικάζονται στις 14 γενάρη για τη συμμετοχή τους στην εξέγερση του Απρίλη του 2007. Παρακάτω το κείμενο της συνέλευσης ενάντια στην ταξική και κοινωνική ειρήνη.



Μικροφωνική αλληλεγγύης στον αγώνα των φυλακισμένων πραγματοποιήθηκε από τη συνέλευση ενάντια στην ταξική και κοινωνική ειρήνη ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ την παρασκευή 10 δεκέμβρη στην πλατεία Όλγας. Εδώ το κείμενο που μοιραζόταν.

δυο-τρεις σημειώσεις για το κράτος και τη λειτουργία του  //  η δικαιοσύνη είναι ταξική – ποτέ και πουθενά καμία φυλακή  //  για το ζήτημα του βιασμού  //  με τα αφεντικά είμαστε μια οικογένεια …γιατί μας έχουν γαμήσει τη μάνα

Προβολή της ταινίας “εξέγερση στις φυλακές Attica” και συζήτηση για το ζήτημα των φυλακών θα γίνει στο Παράρτημα την παρασκευή 19 Νοέμβρη στις 20.00. Την εκδήλωση διοργανώνει το ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ (ενάντια στην ταξική και κοινωνική ειρήνη).
Κατεβάστε εδώ το 8σέλιδο  έντυπο που μοιράστηκε στην εκδήλωση.

μια έκδοση από τη συνέλευση ενάντια στην ταξική και κοινωνική ειρήνη




“η παρανομοποίηση της εργασίας ως κρατική στρατηγική για τη μετανάστευση”

σχεδόν… ΑΟΡΑΤΟΙ

H σημερινή κρατική στρατηγική σχετικά με την μετανάστευση, είναι να κρατά ένα τμήμα της εργατικής τάξης ανά πάσα στιγμή σε κατάσταση παρανομίας. Ταυτόχρονα κατασκευάζονται οι μηχανισμοί οι οποίοι δημιουργούν, επιβάλλουν και καρπώνονται τα οφέλη από αυτή την συνθήκη, εξασφαλίζοντας στα αφεντικά ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνικής εργασίας που διεξάγεται υπό συνθήκες δουλείας.
από τις αυτόνομες ομάδες σαχ, μηδέν άπειρο, no woman’s land από αθήνα
με την πολιτική υποστήριξη της συνέλευσης ενάντια στο ρατσισμό/ contRAcism και της συνέλευσης ενάντια στην ταξική και κοινωνική ειρήνη από πάτρα
Δεύτερη έκδοση τοίχου από τη συνέλευση ενάντια στην ταξική και κοινωνική ειρήνη
odofragma 2
Έκδοση τοίχου για τη δολοφονία του 25χρονου πακιστανού Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ από μπάτσους
10-2009 - οδόφραγμα έκδοση τοίχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου