Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Περί συναισθημάτων..



Thursday, February 12th, 2009








Τα  συναισθήματα.. είναι περίεργα και πολλές φορές είναι κάτι βασανιστικό.. ένα συναίσθημα .. πολλές φορές.. σε μπερδεύει.. σε γονατίζει.. σε πονάει..
Είναι πολύ δύσκολο να τα παραμερίσεις, να τα παρακάμψεις, να τα κάνεις πέρα.. μέσα από το πέρασμα του χρόνου.. μέσα από διάφορες φάσεις και καταστάσεις χαρμολύπης, πόνου, οργής γεμάτος δάκρυα νομίζεις πως τα έχεις ξεπεράσει.. ότι τα έχεις θάψει βαθιά μέσα σου και δεν σε βασανίζουν πια.. Πόσο αφελείς μπορεί να είμαστε εμείς οι άνθρωποι κάποιες φορές?..
..Ως που έρχεται ένα πρωί που ένα γλυκό χαμόγελο της αρχίζει να ξυπνά αυτό που με τόσο κόπο προσπαθούσες να… κρύψεις, να.. ξεχάσεις.. Με ένα απλό χαμόγελο.. ένα μόνο βλέμμα, μια μονάχα ανάσα.. ένα μονάχα αθώο φιλί..
Όλα.. όλα όσα προσπάθησες να ξεχάσεις για το δικό σου καλό, να σταματήσουν πια να σε πονάνε.. να μην την σκέφτεσαι.. όλα έρχονται πάλι στην επιφάνεια τόσο απλά.. και άντε πάλι από την αρχή.. Ένας ακόμα φαύλος κύκλος.. γιατί μέσα σου ξέρεις πως δεν υπάρχει ελπίδα..
Όλα όσα νιώθεις να βαραίνουν την καρδιά, να την κρατάνε.. εκεί φυλακισμένη.. όσο και αν προσπαθείς να σπάσεις έναν έναν τους κρίκους που την βαραίνουν με τον καιρό.. μάταια.. μα μάταια προσπαθείς.. όλα αναιρούνται ξαφνικά.. με ένα απλά χαμόγελο.. ένα μοναχά χαμόγελο..

Μυστήριο τρένο ο έρωτας..
Tags:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου