Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Νέο album και συναυλίες για τα Διάφανα Κρίνα

Τα Διάφανα Κρίνα, ένα από τα groups που σίγουρα σημάδεψαν με τον τρόπο τους την ελληνική σκηνή τα τελευταία 15 χρόνια επιστρέφουν στην δισκογραφία αυτό το μήνα με την κυκλοφορία ενός νέου album, αισίως έκτου.
Το album θα έχει τίτλο "κι η αγάπη πάλι θα καλεί" ηχογραφήθηκε στο studio Sierra για λογαριασμό της Roll Out Vision Services με παραγωγό τον Χρυσόστομο Μουράτογλου, και με διανομή από την SONY/BMG.
Το "κι η αγάπη πάλι θα καλεί" θα περιέχει 12 τραγούδια όλα σε σύνθεση των Διάφανων Κρίνων και στίχους των Θάνου Ανεστόπουλου, Παντελή Ροδοστόγλου, συν ένα στίχο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη.
krinaΤην κυκλοφορία του album θα ακολουθεί η ζωντανή παρουσίασή του, συνοδευόμενη βέβαια από όλα τα παλιότερα τραγούδια τους σε μια ακόμα από τις περίφημες μαραθώνιες συναυλίες τους…
Η συναυλία στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (αλλιώς και Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού), κτήριο 56, Πειραιώς 254, Ταύρος.
Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε σήμερα απο το Public (Πλατεία Συντάγματος) και το Ticket House. Η τιμή στην προπώληση είναι 18 ευρώ και στον χώρο της συναυλίας 20 ευρώ.
Στη συνέχεια θα παρουσιάσουν το νέο album και στον Μύλο της Θεσσαλονίκης (Σάββατο 6 Δεκεμβρίου) αλλά και στο Music Box στα Ιωάννινα (Κυριακή 7 Δεκεμβρίου) για να ακολουθήσουν με τη νέα χρόνια δύο ακόμα εμφανίσεις στην Αθήνα, στο Κύτταρο στις 16 & 17 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου