Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ανώνυμα Γράμματα Αγάπης!

Ανώνυμα Γράμματα Αγάπης!

loveletters_2
Ενωθείτε με το νέο κίνημα Παγκόσμιας Διανομής Αγάπης! Το Φεβρουάριο του 2012 ξεκίνησε μια όμορφη δράση η οποία ενθαρρύνει, ανυψώνει και ενδυναμώνει τους ανθρώπους με ένα πολύ απλό και ουσιαστικό τρόπο. Στο κίνημα Global Love Letters συμμετέχουμε γράφοντας ανώνυμα γράμματα Αγάπης και τα αφήνουμε σε σημεία που μπορεί να το βρει οποιοσδήποτε, π.χ. στο κάθισμα του λεωφορείου, στο μετρό, σε ένα κατάστημα...
Τα ανώνυμα γράμματα αγάπης διανέμονται ήδη σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη γεμίζοντας με αγάπη και αισιοδοξία όλους όσους τυχαίνει να τα βρίσκουν στο δρόμο τους. Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη δράση που ξεκινήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την ομάδα εργατών του φωτός στο εργαστήριο "Ανυψώνοντας την Ελλάδα" 22 Απριλιου. Σας καλούμε λοιπόν να γράψτε και εσείς τα δικά σας ανώνυμα γράμματα ανιδιοτελούς Αγάπης!

Βίντεο από την Ελληνική Ομαδική Διανομή Αγάπης που πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα!

- Πως ξεκίνησε η Ιστορία;

Η ιδέα ξεκίνησε αρχικά από τον Mr. Happy Man, ένας άνδρας 85 χρονών περίπου από τη Βερμούδα (νησί, προς την Ανατολική ακτή ΗΠΑ) ο οποίος στέκεται καθημερινά σε μια διασταύρωση από νωρίς το πρωί και λέει σε όλους τους περαστικούς "Σ’ αγαπώ" - "Καλημέρα" και μοιράζει φιλιά. Δίνοντας το μήνυμα σε όλους όσους περνούν από εκεί ότι η ζωή είναι γλυκιά, είναι όμορφη, είναι ωραίο να είσαι ζωντανός και απολαμβάνει να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους. Για να το τιμήσουν του έφτιαξαν ένα άγαλμα στη διασταύρωση και έπειτα γυρίστηκε και ταινία για εκείνον.
Επίσης το κίνημα Global Love Letters παρακινήθηκε από μια μαγική ιστορία, αυτή του Μιγκέλ.
Στις 14 Φεβρουαρίου 2012 ο Μιγκέλ πήγε σε ένα σεμινάριο "Ποιός είναι ο Βαλεντίνος σου". Τελειώνει το σεμινάριο και φεύγει. Όταν επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με κάποιους φίλους, προχωρούσαν στο δρόμο και συζητούσαν, όταν ξαφνικά κοιτάζει κάτω και βλέπει ένα γράμμα. Παίρνει το γράμμα και διαβάζει επάνω "Για σένα"...
Λόγω της ημέρας σκέφτηκε ότι μάλλον θα έπεσε απο κάποιον. Σκεφτόταν "Δεν είναι δικό μου, δεν ξέρω αν πρέπει να το διαβάσω", παρ’ όλα αυτά άνοιξε το γράμμα και η πρώτη φράση που διάβασε τον συγκλόνισε, κάτι συνέβαινε μέσα του...
"Ακόμη κι αν δεν σε γνωρίζω, ακόμη και αν δεν σε γνώρισα ποτέ, να γελάσω μαζί σου, να κλάψω μαζί σου ή να σε φιλήσω, σ’ αγαπώ. Με όλη μου την καρδιά, Σ’ αγαπώ!"
Όπως λέει: "Μου έφτιαξε την ημέρα. Ίσως είναι το γράμμα αγάπης που περίμενα όλη μου τη ζωή! Αυτό ήταν το καλύτερο γράμμα αγάπης που έλαβα ποτέ."
Από εκεί και έπειτα ξεκίνησαν να στέλνουν γράμματα παντού. Το 2012 η ανθρωπότητα θα σωθεί από την Αγάπη. Είναι πάρα πολύ απλό για να γίνει. Απλά με την καρδιά σας και την πρόθεση σας γράψετε ένα γράμμα αγάπης. Στείλτε το και γίνετε μέρος αυτού του κινήματος.
Είναι σημαντικό τα γράμματα να είναι ανώνυμα. Στέλνοντας πραγματική αγάπη. Πως αισθάνεσαι όταν το γράφεις; Είναι σαν να το γράφεις στον εαυτό σου. Να πούμε σ’ αγαπώ σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται!
-Πως; Γράψτε Ανώνυμα γράμματα - μέσα σε μια καρδιά γράφουμε "Για Σένα" στην λευκή πλευρά του φακέλου. Στην πίσω πλευρά, (αυτή που ανοίγει ο φάκελος) γράφουμε "Ναι, αυτό είναι για σένα που το διαβάζεις τώρα!" και στο τέλος υπογράψτε "Σ’ Αγαπώ!"

Παραδείγματα:

Για σένα, 2012 στον πλανήτη Γη!
Ίσως να το ανοίξεις αυτό και να σκεφτείς "Τι κάνω;" Αυτό είναι πραγματικά για σένα και θέλω να σου πω ότι σ’ αγαπώ. Είσαι αγαπητός/ή. Είσαι μέρος μιας τεράστιας ενέργειας πέρα από λόγια. Είσαι μοναδικός/ή. Είσαι υπέροχος/ή. Η αγάπη είναι ελεύθερη και έτσι είσαι και εσύ.
Σ’ Αγαπώ!
Αγαπητέ/ή φίλε/η,
Ακόμη κι αν δεν σε γνώρισα ποτέ, θέλω να σου πω ότι είσαι υπέροχος/η και είσαι για μένα έμπνευση. Οτιδήποτε κάνεις, φτιάχνεις, σκέφτεσαι, αγαπάς, είναι τεράστια. Έχεις τόσο μεγάλη δύναμη. Όταν χαμογελάς, όλος ο κόσμος χαμογελά μαζί σου. Χαμογέλα, γέλασε, και αγάπησε, όπως εσύ γνωρίζεις τόσο καλά να κάνεις.
Και θυμήσου, Σ΄ Αγαπώ!
Τα γράμματα να είναι χειρόγραφα, ώστε να είναι πιο προσωπικά. Γράψτε τα με αγάπη και την πρόθεσή σας... Σαν να γράφετε στον εαυτό σας. Απλά γράμματα αγάπης!
Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,
Πασχάλης Καζακόπουλος & Φρίξος Χριστοδούλου

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το άρθρο αυτούσιο χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις!
Angels House University: www.angelshouse.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου