Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Sex talks ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Sex talks

Sex talks
Sex-ofonista είμαι 36 χρονών και θέλω να με συμβουλέψεις  για το πώς μπορώ να κάνω τον σύζυγό μου να είναι πιο ομιλητικός κατά τη διάρκεια του σεξ.
Μάνια
Sex-ofonistas απαντά
Η σεξουαλική επαφή εμπλουτίζεται από ερωτικές συζητήσεις και σεξουαλικά λεκτικά παιχνίδια, κάτι που κατά κανόνα οι γυναίκες μοιάζουν να αναζητούν περισσότερο από τους άνδρες.

Η σιωπή των ανδρών κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής πιθανώς σχετίζεται με την γενικότερη συναισθηματική αναστολή που κοινωνικά είναι συνυφασμένη με το φύλο τους.

Ξεκινήστε να υλοποιείτε εσείς τις φαντασιώσεις σας μέσα από αισθησιακούς διαλόγους που εσείς θα ξεκινήσετε. Η τόνωση του ανδρισμού και της σεξουαλικής επάρκειας ενός άνδρα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι κατά κανόνα κάτι που ένας άνδρας αναζητά προκειμένου να ενισχυθεί η αυτοεκτίμησή του.
Επίσης σκεφτείτε την λύση του να χτίσετε μαζί ερωτικά σενάρια για να απελευθερώσετε την φαντασία του. Αν αυτά αποτύχουν, μιλήστε του ευθέως για το τι πραγματικά έχετε ανάγκη για να τονώσετε την σεξουαλική σας ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου